skip to Main Content

Hieronder vindt u een aantal links naar andere interessante websites:

http://www.borstkanker.uwpagina.nl

www.deberekuyl.nl
Bent u behandeld tegen kanker?
Dan heeft u misschien nazorg nodig. Nazorg omdat u last heeft van oedeem, of omdat u andere fysieke klachten heeft. Misschien heeft u ook steun nodig bij het verwerken van uw ervaringen als kankerpatiënt, omdat het zo moeilijk blijkt te zijn om de draad weer op te pakken. Het kan ook zijn dat u een prothese nodig heeft, of advies op het gebied van lichamelijke verzorging.
Bij therapeutisch Centrum De Berekuyl in Hierden bieden wij al deze specialismen aan. Zelfs voor aangepaste lingerie en badkleding kunt u bij ons terecht.
In het prachtige landgoed De Berekuyl, dat verscholen ligt in het bos, werken onze ervaren deskundigen samen met u in alle rust en privacy aan uw welzijn. Bij ieder bezoek aan de Berekuyl voelt u zich gesteund door hun betrokkenheid en begrip.

Bij de Berekuyl kunt u terecht voor:
Oedeemtherapie
Oncologische fysio- en manuele therapie
Psychosociale hulpverlening
Aanmeten van borstprotheses
Aangepaste lingerie en badkleding
Huidverzorgende producten

http://kanker.startpagina.nl

www.colombinehuis.nl
“Het Colombinehuis” is een vakantieverblijf in Biddinghuizen te Flevoland voor gezinnen met kinderen tot 21 jaar. Kinderen die om uiteenlopende redenen nauwelijks op vakantie kunnen, omdat ze een zware medische behandeling hebben gehad, rolstoelafhankelijk zijn, chronisch ziek zijn of onder zware emotionele druk leven. Voor deze kinderen heeft de stichting Colombine het Colombinehuis gebouwd. Het complex bestaat uit een moederhuis  en acht huisjes die in totaal plaats bieden aan 40 personen. Elk huisje straalt de sfeer van een bepaald land uit. De gasten maken in het Colombinehuis een wereldreis in Nederland.
Samen met broertjes, zusjes en ouders, kun je genieten van een volledig verzorgde vakantie.

Belangrijkste activiteit: Gezinnen een warme veilig plek bieden waarbij rust, ontspanning en 24 uur per dag aandacht en verzorging gewaarborgd is.

www.lymfoedeem.nl

Dit is de website van NLNet, het Nederlands Lymfoedeem Netwerk, de patiëntenorganisatie voor alle mensen die zelf of via een naaste of bekende te maken hebben met lymfoedeem.

 

NLNet informeert patiënten over de aandoening en hoe die te behandelen. Twee maal per jaar verschijnt het tijdschrift Lymfologica en een maal per twee jaar wordt een groot symposium voor patiënten georganiseerd waar sprekers de laatste stand van zaken belichten. Regionaal worden supportgroepen georganiseerd waar patiënten elkaar kunnen ontmoeten, steun bij elkaar kunnen vinden en tips kunnen uitwisselen.

 

Wilt u NLNet steunen of wilt u meehelpen bij het organiseren van supportgroepbijeenkomsten, dan kunt u zich aanmelden via info@lymfoedeem.nl of via de website.

 

www.amazones.nl

 

www.rosesbodycare.nl

Back To Top