skip to Main Content

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Britt mode gevestigd te Biddinghuizen.

Op al onze artikelen zijn de volgende leveringsvoorwaarden en betalingscondities van toepassing.

1. Algemeen
Door uw bestelling via onze online shop www.brittmode.nl verklaart u zich akkoord met de verkoop, leverings- en betalingsvoorwaarden.

2. Aangeboden artikelen

De aangeboden artikelen worden afgebeeld door middel van digitale foto’s en duidelijke productomschrijvingen. Wij behouden ons het recht voor op kleurafwijken. Deze afwijkingen kunnen niet altijd worden voorkomen.

De door www.brittmode.nl aangeboden artikelen zijn uitsluitend bestemd voor particuliere verkoop.

3. Acceptatie van bestellingen
Bestellingen worden alleen geaccepteerd met betaling vooraf; via overmaking, online betaling per iDEAL of andere mogelijkheden via de beveiligde site van onze betaalprovider MultiSafePay.

4. Prijzen
Alle prijzen in de webwinkel van Britt mode zijn uitgedrukt in euro’s en inclusief BTW en verzendkosten. Verzendkosten naar het buitenland worden echter wel in rekening gebracht.

5. Voorwaarden retourzending
Alle artikelen worden zeer goed gecontroleerd. Mits de klant toch reden heeft de aankoop retour te willen zenden, dan kan dit alleen na schriftelijk overleg met info@brittmode.nl, binnen 24 uur na de ontvangstdatum. Retourzendingen dienen in originele verpakking, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd binnen de dan gestelde termijn te worden geretourneerd.

6.Een ontvangstbevestiging van de betaling ontvangt u per mail
De bestellingen worden binnen 7 werkdagen verzonden, nadat de betaling op de rekening van Britt mode is bijgeschreven. De klant ontvangt ten alle tijden een ontvangst van betaling bevestiging via e-mail.

7. Transport risico
www.Brittmode.nl is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van bestellingen verzonden via de standaard verzendmethode van TNT Post (Nederland), UPS of De Post (België). Nadat de artikelen door de TNT Post, UPS of De Post zijn afgeleverd en in ontvangst zijn genomen door de klant, gaat het risico van beschadiging en verlies over op de klant.

8. Persoonsregistratie/privacyverklaring
Door het plaatsen van een bestelling in onze online shop www.brittmode.nl worden gegevens verwerkt in ons klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft, worden door Britt mode opgeslagen in een beveiligde database en zijn bestemd voor de eigen bedrijfsvoering, zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsmede het toesturen van eigen aanbiedingen. Dit geldt ook voor mensen die zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.
Verkeerde bestellingen
Indien de klant een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal
Britt mode zorgen voor het verzenden van de goede artikelen. Ook vergoedt Britt mode de gemaakte retourkosten volledig.

10. Aansprakelijkheid
Britt mode kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte artikelen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site

11. Overige bepalingen
Voor de gevolgen van zet, typ, programmeer of programmafouten in mailings per post, e-mail of via onze internetsite, kan www.brittmode.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande verkoopwaarden. Op deze verkoopwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

12. Klachtenafhandeling 

Heeft u over onze diensten en/of artikelen een klacht, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@brittmode.nl.

Back To Top